Home-pagina SV Houten mobiel

Sponsor-informatie

1 1 2 2 2
COMPLEX OP LAST VAN GEMEENTE GESLOTEN

DOOR DE HOGE WATERSTAND IS ER OP HET COMPLEX VAN SV HOUTEN EEN LEVENSGEVAARLIJKE SITUATIE ONTSTAAN DOORDAT DE ELECTRICITEITSKASTEN ONDER WATER ZIJN KOMEN TE STAAN,
​HIEROM ZAL, OP LAST VAN DE GEMEENTE  HET COMPLEX TOT  NADER ORDER NIET BETREDEN MOGEN WORDEN.
WIJ HOUDEN U UITERAARD OP DE HOOGTE VAN DE VERDERE ONTWIKKELINGEN.

​HET BESTUUR

SV Houten zoekt vertrouwenspersonen

SV Houten zoekt vertrouwenspersonen seksuele intimidatie en misbruik in de sport.

Ongewenste omgangsvormen - intimidatie, discriminatie, pesten, agressie en geweld – doen zich helaas overal voor en kan grote invloed hebben op de gezondheid en het plezier van iedereen die hier mee te maken krijgt. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon is een doeltreffende en laagdrempelige voorziening voor spelers, begeleiding en of betaalde krachten binnen de vereniging om hun klachten te bespreken en geïnformeerd te worden over de mogelijkheden binnen het beleid.

De kernactiviteit van een vertrouwenspersoon zijn:
• opvang/begeleiding van de melder van ongewenst gedrag;
• samen met de melder zoeken naar (informele) oplossingen;
• signaleren en (on)gevraagd adviseren van de vereniging;
• voorlichten/informeren van de vereniging over het werkgebied van de vertrouwenspersoon.

De inzet van een VP is een onmisbaar element in het streven naar een goed sportklimaat en de mogelijkheid in vertrouwen en in een veilige omgeving, als melder je verhaal kunnen doen. De daarbij behorende beroepshouding van de VP is er een van empathie, goed kunnen luisteren en onafhankelijkheid binnen de organisatie.

W​ie is de vertrouwenspersoon
1. Kwaliteiten
De vertrouwenspersoon is toegankelijk, empathisch en heeft daarnaast de nodige dosis lef. Is een onafhankelijk en strategisch denker die in staat is de verschillende belangen te onderscheiden, in conflictueuze situaties te opereren en die afstand kan houden van de casuïstiek. Heeft een goed gevoel voor gedrag van mensen en voor onderlinge verhoudingen en voor organisatiecultuur en doorgrondt situaties die ongewenste omgangsvormen kunnen veroorzaken.
2. Vaardigheden
Voor een succesvolle uitvoering van het vertrouwenswerk moet een vertrouwenspersoon goed kunnen luisteren en kunnen zwijgen. Integriteit, betrouwbaarheid en communicatieve vaardigheden zijn cruciaal, evenals organisatiesensitiviteit en strategisch inzicht. Hij reflecteert op eigen gedrag en standpunten en kan een bijdrage leveren aan het reflecteren van anderen op het gedrag en de omgang met elkaar.

Natuurlijk is een uitgebreide omschrijving van het profiel aanwezig.
Heeft u interesse in deze zeer belangrijke functie, dan kunt u reageren aan het secretariaat; stuur dan een mail naar: John.vermeulen@svhouten.nl

Namens het bestuur,
Nico van Slegtenhorst
Algemeen voorzitter

Oefenwedstrijd 18-01

3e editie SVH Dartskampioenschap

Blauwe minis

Voetballen bij de Blauwe Mini's

Ben je geboren in 2011, 2012 of 2013 en wil je graag voetballen? Kom dan trainen bij de Blauwe mini's, nieuwe spelers kunnen gelijk geplaatst worden. We zijn dit seizoen gestart met een nieuwe groep voor kinderen uit 2013. Ook bij de meisjesgroep kunnen nieuwe speelsters gelijk starten.

De Blauwe Mini's trainen op zaterdag van 8.30 tot 10.00 uur op het hoofdveld, tijdens de wintermaanden (dec t/m feb) trainen we in een zaal.

Aanmelden en informatie via blauweminis@svhouten.nl

2 2 2
Senioren Dames/meisjes A B C D E F